Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Trojaborg. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Trojaborg.
Hvor intet er nævnt, er betalingsbetingelserne netto kontant ved levering.
 
Vi gør opmærksom på, at ved specialfremstilling af postkort iflg. Bogtrykkerforeningens bestemmelser er berettiget til at beregne +/-10% af det aftalte oplag, hvilket vil blive afregnet til trykpris. Alle materialer som Trojaborg ApS har ladet fremstille til anvendelse, forbliver Trojaborg's ApS ejendom. Alle priser er excl- moms og fragt. Ordre under kr. 2000,00 kr. tillægges et gebyr på 75,00 kr. Rykkergebyr kr. 100,00.

Dokumentation og vejledning

Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Trojaborg. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Trojaborg anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark / GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber ogTrojaborg.
Dette betyder at varene sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor 3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Risikoen for varene

Risikoen for varer bestilt i vor WEBSHOP overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side. Husk at gemme original emballagen, da varen ved evt.
reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Trojaborg, skal ske skriftligt senest 14 dage efter fakturadato. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Trojaborg. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode,Trojaborg har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge at bytte varen. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Trojaborg.

Ombytnings- og returret

Der er ombytningsret men IKKE returret på vores produkter. Alle stativer er til låns, og kun til vores produkter. Gulvstativ værdi kr. 1.800,00.

Fortrydelsesret

Trojaborg yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Trojaborg underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.

Oplysningspligt 

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: trojaborg@trojaborg.com

Pris og betaling

Alle priser på Trojaborgs Site er ekskl. moms og porto/fragt. Faktura bliver fremsendt. Betalingsbetingelser: netto 14 dage.